Forum - jschmidt-systemberatung.de

× php-RGraph and php-rgraph Joomla Content Plugin

graph not displayed

  • maurizio
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
4 months 2 weeks ago #1368 by maurizio
graph not displayed was created by maurizio
Hello,
I installed the php-rgraph 2.1.6 plugin in Joomla 4.1.5 and activated it, so I inserted in an article the script of various graphics proposed in the examples but the only thing I see is a box with a gray background.
Is there any particular setting I need to change?
Thanks for your help.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • maurizio
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
4 months 2 weeks ago #1369 by maurizio
Replied by maurizio on topic graph not displayed
I forgot .... I'm working in XAMPP environment

Thanks for suggestions!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 2 weeks ago #1370 by jochen
Replied by jochen on topic graph not displayed
hi,
pls. send me yout rgraph setting (or your html-source) so I can check.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • maurizio
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
4 months 2 weeks ago - 4 months 2 weeks ago #1371 by maurizio
Replied by maurizio on topic graph not displayed
Hi jochen,
first thanks a lot for your interesting.
Be patient but I'm very not expert. How can I do to send you the settings or html source?

thanks
bye
Last edit: 4 months 2 weeks ago by maurizio.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 2 weeks ago - 4 months 2 weeks ago #1372 by jochen
Replied by jochen on topic graph not displayed
hi,
First try to send your rgraph plugin-tags. To provide html-source:
1. right-click into your page
2. select "display html source"
add image of a sceen shot to topic
or
3. copy displayed data
4. paste into topic.with
bb-code-tag
 
Last edit: 4 months 2 weeks ago by jochen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • maurizio
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
4 months 2 weeks ago #1373 by maurizio
Replied by maurizio on topic graph not displayed
Thanks jochen,

i send an attached file because I have to hide my company name

I hope this is ok to see the setting

 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.261 seconds
Powered by Kunena Forum
We use cookies

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.